Medlemsfordeler og rabattavtaler

Medlemskapet i Delta gir deg trygghet i arbeidslivet. Og livet rundt. Du får også lønnsomme rabattavtaler på blant annet forsikringer og banktjenester. 

Få mest mulig ut av ditt medlemskap, benytt Deltas tjenester og fordelaktige rabattavtaler. 

Dette får du som medlem

 1. Dette er Deltas medlemsgaranti

  Delta er et fellesskap som bruker kollektiv styrke til den enkeltes beste. Organisasjonen ivaretar medlemmenes interesser som arbeidstakere og yrkesutøvere. Medlemsforankring og demokrati er styrende i all virksomhet.

  Overfor deg som medlem skal Delta:

  • sette dine interesser og utviklingsmuligheter, din innflytelse og trygghet i arbeidslivet i sentrum.
  • møte dine behov og være en god samarbeidspartner.
  • være lett tilgjengelig når du trenger det.
  • ha nødvendig kompetanse og bidra til resultater som tjener deg og medlemsfellesskapet.

  Hvorfor medlemsgaranti?

  • Medlemsgarantien forplikter Delta til å sette medlemmenes interesser, utviklingsmuligheter, innflytelse og trygghet i arbeidslivet i sentrum. 
  • Delta er tilstede når medlemmene trenger råd og bistand, og bidrar til styrke våre medlemmers muligheter til utvikling i arbeidslivet.
  • Garantien innebærer i tillegg en forpliktelse til at medlemsforankring og demokrati skal være styrende for Deltas virksomhet.
  • Deltas politiske holdninger bygger på medlemmenes meninger. Dette krever åpne prosesser som involverer medlemmer og tillitsvalgte på en god måte. 
 2. Har du spørsmål eller trenger råd og bistand? Som medlem i Delta kan du kontakte tillitsvalgt eller rådgivningstjenesten Delta Direkte alle hverdager kl. 08-20.

  Dette kan Delta Direkte hjelpe deg med:

  • Lønn, arbeidstid, ferie, permisjonsrettigheter, ansettelse, oppsigelse m.v.
  • Yrkesvalg, studier, jobbutvikling, karriere, etter- og videreutdanning
  • Medlemskap, medlemsfordeler og medlemsoppfølging
  • Utarbeidelse av jobbsøknad, CV og tips og råd knyttet jobbsamtalen og -intervjuet.

  Kontakt Delta Direkte

 3. Tillitsvalgt på arbeidsplassen passer på dine lønns- og arbeidsvilkår og at din stemme blir hørt. 

  Er tillitsvalgtrollen noe for deg?

  Som tillitsvalgt kan du være med på å gjøre arbeidsplassen din bedre og hjelpe andre. Delta gir deg den opplæringen og den støtten du trenger. Du får lære mye nytt og utvikle deg.

 4. Du skal ha det bra på og være trygg på jobb, men det hender at medlemmer trenger advokathjelp i arbeidsforholdet. Som Delta-medlem kan du få hjelp av både tillitsvalgt, Delta Direkte, Deltas regionkontorer og av Deltas advokater.

 5. Som ordinært betalende medlem i Delta kan du søke om stipend til yrkesrettet kompetanseutvikling. Du kan søke om stipend til etter- og videreutdanning, videregående opplæring og grunnskole og uformelle utdanningstilbud.

 6. Vi jobber for at: 

  • Din kompetanse skal bli verdsatt  
  • Du skal få mulighet til faglig utvikling og utdanning
  • Videreutdanning skal gi økt lønn
  • Kvaliteten på tjenestene skal bli best mulig

  Flere bransje- og yrkesorganisasjoner ivaretar dine yrkesfaglige interesser og gir deg muligheter til faglig utvikling og fellesskap.

 7. Vår rabattavtaler gir deg gode tilbud på viktige ordninger og tjenester som bank, forsikringer og reiser. Faktisk er rabattavtalene så gode at du kan spare inn hele medlemskontingenten.

  Sjekk også om din yrkes- eller medlemsorganisasjon har egne rabattavtaler.

Gå ikke glipp av lønnsomme tilbud og rabatter!

boliglån_Delta-fordel
LØNNSOMME MEDLEMSFORDELER: Thor Arne Thorkildsen sparer mange tusen kroner hvert år på boliglånet.

YS fordel: Rabattavtaler

 1. 1. januar 2021 fikk 1,5 millioner nordmenn egen pensjonskonto. Er du en av disse?

  Dette kan betydning både for deg som har innskuddspensjon i dag gjennom ditt arbeidsforhold hos en arbeidsgiver i privat sektor, og deg som har hatt innskuddspensjon i ett eller flere tidligere arbeidsforhold. Egen pensjonskonto gjør at pensjonen fra nåværende og tidligere arbeidsgivere slås sammen. Du kan spare penger ved å flytte den til YS Pensjon. Alt på ett sted – i én konto!

  Hvorfor velge YS Pensjon?

  • Blant markedets laveste forvaltningskostnader – lavere kostnader betyr mer i pensjon til deg
  • Få tilgang til mobilløsningen YS Boost der du får total oversikt og kontroll over pensjonen din – ta grepene som gir deg mer i pensjon
  • Bærekraftig pensjonssparing med god avkastning – bidra til en mer bærekraftig samfunnsutvikling
  • Ingen administrasjonskostnader – velg mellom bredt utvalg av investeringsprofiler, med rabatt på Nordea Liv Bærekraft, Nordea Liv Indeksforvaltet og Aktiva Bedrift (alle valutasikret)

   

 2. Som medlem i Delta og YS får du medlemspris på noen av markedets beste forsikringer. 64 prosent av Deltas medlemmer bruker fordelaktige forsikringer i Gjensidige. Har du sjekket hva du kan spare på f eks:

  For oversikt over alle tilbud:

 3. Som medlem i Delta og YS får du:

  • En av markedets beste boliglånsrenter
  • Medlemspris på sparing
  • Gebyrfri dagligbank for deg under 34 år
  • Medlemspris på billån

  Sjekk medlemsfordelene i Nordea og bli kjent med den nye medlemsbanken din. Det er mye å spare på å bruke medlemsfordelene dine.

 4. Med en forsikring hos Norsk Tannhelseforsikring kan du få hjelp til tannlegeregningen. Du kan få dekket utgifter til hull i tennene, sprukne fyllinger, rotfylling osv. – til medlemspris.

   

 5. Sjekk aktuelle tilbud på hotellovernatting for Delta- og YS-medlemmer hos:

 6. Sjekk aktuelle tilbud hos:

 7. Nettbutikken Milrab gir meget gode rabatter på kjente merkevarer for tur og fritid.

  Les mer om tilbudet her

 8. Som medlem i Delta og YS har du en unik mulighet til å lære mer om deg selv. YS Karriereveiviser (tidligere Deltas Jobbveiviseren) hjelper deg med å kartlegge din personlighet og dine interesser. Sannsynligvis vil du finne ut at du har kvaliteter som gir deg flere muligheter i arbeidslivet enn du trodde. 

  YS Karriereveiviser  er et kartleggingsverktøy hvor du svarer på en rekke spørsmål om deg selv. Til slutt sitter du igjen med en unik profil som forteller om dine styrker og hvilke yrker som kan passe for deg.

 9. YS styrker medlemstilbudet til medlemmer med lederoppgaver, og samarbeider med Mitt LederUnivers om gode og relevante medlemsfordeler.​

 10. Som YS-medlem får du meget gode priser på mobilabonnement med Telenordekning til deg og din familie.

  Mobilselskapet Release tilbyr også kjøp eller leie av brukte mobiler som gir lave priser og er bra for miljøet.

Advokathjelp ved private problemer til redusert pris

avco
MEDLEMSFORDEL: Advokatfirmaet AVCO tilbyr Delta-medlemmer advokathjelp til redusert pris i saker som ikke angår arbeidsforholdet.

Deltas rabattavtaler og tilbud

 1. Som Delta-medlem får du hjelp av advokat til redusert pris i saker som ikke angår arbeidsforholdet hos Aurlien Vordahl § co Advokatfirma (AVCO)

  • Første saksavklaring/konsultasjon med advokat på inntil 60 minutter om saken er gratis.
  • Hvis du har behov for mer hjelp etter den første konsultasjonen, er timeprisen kroner 1.650,- per time inklusive merverdiavgift.
  • Les mer om Deltas avtale med AVCO

  Kontakt AVCO

  Husk å opplyse om at du er medlem i Delta når du tar kontakt,

 2. Deltamedlemmer får 25 prosent avslag i medlemskapet som gir halv pris på utvalgte filmer.

  • Ordinære kinoklubbmedlemmer betaler 149 kroner per år for medlemskap i Kinoklubb Norge. Som Deltamedlem får du 25 prosent rabatt og betaler derfor kun 112 kroner per år for medlemskapet.
  • Når man har betalt medlemsavgiften får man 50 prosent rabatt på 10 utvalgte filmer i året som vises på vanlige kinoforestillinger på utvalgte kinoer over hele landet.
  • Billettene kjøpes på nett (Filmweb.no eller kinoen). Medlemmer får informasjon om kommende filmer på nyhetsbrev og SMS.

  Kjøp rabattert medlemskap:

 3. Som medlem i Delta får du 15 prosent avslag på en rekke nettstudier ved Høyskolen Kristiania.