Medlemspris på forsikring i Gjensidige

Medlemspris på forsikring i Gjensidige

Ny forsikringsavtale - nye fordeler

Det er lekende lett å få gode rabatter på noen av markedets beste forsikringer. Over 60 % av Delta-medlemmene bruker forsikringsfordelene i Gjensidige. 

Er du under 35 år, får du flere nye fordeler. Har du gått over i mer voksne rekker, så kan du nyte godt av økt rabatt på bilforsikring.

​​​​​

Medlemspris på en av markedets beste innboforsikringer

YS Innbo dekker uhell i og utenfor hjemmet

YS Innbo dekker de private gjenstandene dine ved tyveri eller skade — for eksempel hvis det skulle oppstå en vannlekkasje eller brann. Den dekker også knust mobilskjerm for deg og familien.

Nytt medlem? Ikke gå glipp av velkomsttilbudet ditt. Som nytt medlem får du YS Innbo til halv pris et helt år, dersom forsikringen settes i kraft før det har gått to måneder etter innmelding i Delta.

Forsikringer med Delta-rabatt

Reiseforsikring

Få 28 % rabatt på helårs reiseforsikring, som gjelder fra du forlater hjemmet. Den dekker blant annet sykdom, ulykker og tyveri både på korte og lange turer. 

 

Bilforsikring

Du kan få inntil 32 % rabatt på Norges mest kjøpte bilforsikring, og 2000 kroner lavere egenandel, ved en kollisjonsskade årlig. Forsikringen gir også åtte års reparasjonsgaranti. 

Husforsikring

Du får 29 % medlemsrabatt på husforsikringen, som dekker skader på bygningen og det som er fastmontert. Hus Pluss er den mest kjøpte forsikringen, og den dekker blant annet nytt hus ved totalskade.

YS Livsforsikring

YS Livsforsikring sørger for økonomisk trygghet til de de du er glad i, dersom du går bort. Som medlem sparer svært mye på livsforsikring. 

YS Uførekapital med forskudd

Sikrer deg økonomisk hvis sykdom eller ulykke fører til at du ikke lengre kan jobbe. Uføreforsikring er spesielt viktig for deg som er yngre og har høy gjeld. 

YS Familieulykkesforsikring 

Passer for alle, også deg uten familie. Forsikringen har en lav pris og gir en skattefri engangsutbetaling dersom en av dere får varig nedsatt funksjonsevne som følge av en ulykke. 

Få et samlet tilbud

Det er enkelt å få et pristilbud på alle dine forsikringer digitalt, og har du behov for å snakke med noen underveis, får du raskt hjelp fra en av Gjensidiges rådgivere. 

Derfor bør du som medlem i Delta velge Gjensidige

Ungfordeler til deg som er under 35 år

Nå lanserer vi helt nye forsikringsfordeler for deg som er under 35 år. Med bedre fordeler enn noen gang, er det lønnsomt å være ung i Delta.

Du kan få kundeutbytte 

Når Gjensidige går med overskudd, kan du få kundeutbytte på dine individuelle skadeforsikringer. I 2023 fikk kundene utbetalt 11,3 % av det de betalte for skadeforsikringene i 2022.

Hjelp til å velge forsikring

Har du byttet jobb, eller har det skjedd noe annet i livet ditt som gjør at du kan ha nytte av en gjennomgang av forsikringene dine? Gjensidiges rådgivere kan hjelpe deg. 

Andre gode forsikringer

Du får 20 % avtalerabatt på andre individuelle skadeforsikringer. Du får også tilgang til å kjøpe YS-forsikringene som er gunstig priset for medlemmer.