Medlemspris på forsikring i Gjensidige

Medlemspris på forsikring i Gjensidige
Medlemspris på forsikring i Gjensidige

Som Delta-medlem kan du spare mye ved å benytte medlemsrabattene dine på forsikring. Over 60 % av medlemmene benytter seg av forsikringsfordelene som vi har forhandlet frem sammen med YS.

Forsikringene er blant markedets beste, og målinger viser at medlemmene våre er svært fornøyde med hvilke skader forsikringene dekker, kundebehandlingen og oppgjørstiden i Gjensidige.

 

Har du elsparkesykkel, ståhjuling eller liknende?

For å kjøre lovlig med disse kjøretøyene etter 1. januar 2023, så må du ha en ansvarsforsikring. Som Delta-medlem kan du kjøpe forsikringen for kun 48 kroner per måned.

Husk reiseforsikring enten du skal på norgesferie eller utenlands

Gjensidiges reiseforsikring med medlemsrabatt gjelder som normalt i EØS/Schengen og Storbritannia. Dette gjelder uavhengig om man er vaksinert eller ikke. Det betyr at koronasykdom også omfattes. Som Delta-medlem får du 28 % rabatt på reiseforsikring.

YS Innbo – en av markedets beste innboforsikringer

Som Delta-medlem kan du kjøpe innboforsikring til en svært lav pris. Forsikringen hjelper deg hvis tingene dine blir rammet av tyveri eller plutselige og uforutsette skader, som brann eller uhell.

Medlemspris på Norges mest kjøpte bilforsikring

Bilforsikringene fra Gjensidige passer for alle – enten du kjører ny eller brukt bil. Den dekker det meste, og skaper trygghet for alt som kan vente rundt neste sving. Dersom du ikke har forsikret bilen din i Gjensidige, kan det være lurt å sjekke medlemsbetingelsene dine.

Som Delta-medlem får du inntil 32 % rabatt på bilforsikringen. 

YS Livsforsikring sikrer de du er glad i

Bidrar inntekten din til økt livskvalitet for andre? Sørg for at dine nærmeste har et økonomisk sikkerhetsnett hvis det verste skulle skje. Prisen er svært lav, fordi Delta og YS har forhandlet på vegne av alle medlemmene.

Tilbud til nye Delta-medlemmer

Som nytt medlem i Delta betaler du bare halv pris på YS Innbo. Innboforsikringen er en av markedets beste og i tillegg lavt priset – og derfor våre medlemmers favoritt. For å benytte deg av velkomsttilbudet hos Gjensidige må forsikringen settes i kraft før det har gått to måneder etter at du meldte deg inn.

Ikke gå glipp av medlemsfordelene

For at du skal få de rabattene du har krav på som medlem må du samtykke til at Gjensidige kan få informasjon om deg og ditt medlemskap.

For å oppdatere dine samtykker, kontakt Delta Direkte, alle hverdager kl 08-20.