Tips når du søker

> Bruk filtrering og sortering for å finne frem i søkeresultatet. 
> Merk at for å få treff på innhold som krever innlogging må du være innlogget når du søker. 
> Prøv å bruke Google eller Bing for å søke kun på delta.no. Skriv inn "delta.no" og ditt søkeord/søkefras i søkefeltet/nettleserens adressefelt. 
> Forslag til forbedringer? Klikk her for å sende innspill

Filtrer søket

Kategori
  • Alle (3)
  • Artikkel (3)
Publisert
  • 2024 (1)
  • 2017 (1)
  • 2016 (1)
Sist endret
  • 2024 (1)
Nullstill søkefeltet
Viser resultat 1 til 3 av 3 for ""

Det er blitt trendy å spise grøt

/aktuelt/2016/det-er-blitt-trendy-a-spise-grot

  • Sist oppdatert
  • Publisert

- Grøt er moderne. Grøt er in! Nå får du grøt både på Starbucks i New York og på Baker Hansen i Oslo, sier dobbel Norgesmester i grøtkoking, Delta-medlem Laila Røsholt Rød fra Andebu i Vestfold.

Måltidsglede 2017: Det satses på mat og måltider

/aktuelt/2017/maltidsglede-2017-det-satses-pa-mat-og-maltider

  • Sist oppdatert
  • Publisert

Under måltidskonferansen Måltidsglede 2017 i Stavanger ble regjeringens nye handlingsplan for kosthold lansert. Leder av Kost- og ernæringsforbundet, Arnt Steffensen, er på plass og liker det han hører.

Helsedirektoratets rapport om matverter

/yrke/kost-og-ernaeringsforbundet/helsedirektoratets-rapport-om-matverter

  • Publisert

Helsedirektoratet har laget en rapport om matfaglig kompetanse i helse- og omsorgstjenesten. Rapporten tar for seg rollen som matvert, og ulike typer matvertordninger.

Viser 3 av 3 søkeresultater