Digital fagkonferanse 26. november 2020

Pandemi og digitalisering har endret arbeidslivet for de aller flest i 2020. Hvordan blir det framover?

Det er spørsmålet som belyses under Deltas fagkonferanse torsdag 26. november. Deltas representantskapsmedlemmer skal ikke bare behandle og beslutte om Deltas politikk og velge politisk ledelse under kongressen. Kongressen gir også tid for faglig påfyll. Fagkonferansen er åpen for alle medlemmer.

- Vi ønsker å gi delegater, tillitsvalgte og medlemmer en god opplevelse, faglig påfyll og ny kunnskap om hvordan vi best kan møte de endringene vi står midt i, sier Deltas forbundsleder Lizzie Ruud Thorkildsen.

Følg streamen på delta.no

Som følge av smittevern går fagkonferansen digitalt og alle medlemmer kan logge inn og følge streamen på delta.no fra kl 10.

Partner i Artic Securities og tidligere statssekretær Jon Gunnar Pedersen holder foredrag under Deltas fagkonferanse 2020. (Foto: Cornelius Poppe / NTB)

På programmet står blant annet partner Jon Gunnar Pedersen i Artic Securities. Han ble i mai i år utnevnt av regjeringen til å lede utvalget «Norge mot 2025». Han er tidligere statssekretær for Høyre i Finansdepartementet og foredraget har tittelen «Norge 2025 og hvordan komme ut av krisen».

Statssekretær Vegard Einan i Arbeids- og sosialdepartementet skal snakke om partssamarbeid i krisetider. Einan leder blant annet et arbeid for å styrke det organiserte arbeidslivet. Han vil også komme inn på hva vi kan forvente oss av endringer fra regjeringen på arbeidslivspolitikken framover.

- Endring og hverdagsmot

Pedagog og endringsekspert Nina Nakling skal også snakke om endring og hvordan du kan møte det.

Nina Nakling foredrag november 2020
Nina Nakling er ekspert på endring og har gode tips til hvordan vi kan møte stadig forandringer i arbeidshverdagen.

- Foredraget mitt handler om arbeidsglede, endring og hverdagsmot, sier Nakling. Hun er utdannet pedagog og har videreutdanning i endringsledelse, coaching, veiledning, pedagogisk utviklingsarbeid og har en master i utdanningsledelse.

- Konferansen handler om hva fremtidens arbeidsmarked vil kreve og mitt foredrag handler om hvordan du forholder deg til ting du ikke et helt sikkert, forteller Nakling. 

- Min påstand er at endring er det eneste som er igjen og er stabilt, sier hun.

Damene som rodde over Atlanterhavet

Rowegians foredrag november 2020
I 2018 rodde disse fire norske damene over Atlanteren.

Til slutt på programmet står historien om fire norske kvinner bak navnet Rowegians. Vi får høre hvordan de håndterte frykt, ensomhet, målsetning og gjennomføringsevne da de ble historiske. De var de fire første norske kvinnene som rodde formidable 5.000 kilometer over Atlanterhavet.

- Den største bragden var ikke roturen, men at vi som helt vanlige damer gjennomførte prosjektet som mange var skeptiske til, forteller Cornelia Bull.

Fagkonferansen sendes torsdag 26. november fra kl 10 på delta.no

Program for dagen

10.00: Åpning av fagkonferansen "Horisont 2030: Hva vil arbeidslivet kreve?"

10.05: Prisutdeling til årets arbeidsgiver

10.10: Statssekretær Vegard Einan om "Partssamarbeid i krisetider"

10.20: Partner Jon Gunnar Pedersen om "Norge mot 2025"

10.45: Pause

11.00: Administrerende direktør Gisle Salem om "Delta inn i en digital tidsalder"

11.15: Nina Nakling om "Skal vi endre nå igjen?"

11.45: Cornelia Bull fra Rowegians om "Der ingen skulle tro at noen kunne ro"

12.30: Slutt

NB Det kan bli justering i tidene som er oppgitt her.