Jobbveiviseren: – Fikk tips om muligheter jeg ikke hadde tenkt på

GOD MATCH: Gjennom Jobbveiviseren fikk May Evensen bekreftet at personligheten hennes passer godt med arbeidsoppgavene på jobb.
GOD MATCH: Gjennom Jobbveiviseren fikk May Evensen bekreftet at personligheten hennes passer godt med arbeidsoppgavene på jobb. Foto: Vidar Sandnes

Delta-medlem May Evensen (53) tok Jobbveiviseren, og fikk tips fra en veileder om hvordan hun kan utvikle seg uten å skifte jobb. – Jeg fikk råd jeg ikke hadde tenkt på før, sier May. 

May Evensen jobber som systemforvalter på Lovisenberg Diakonale Sykehus. Da hun fikk informasjon om Jobbveiviseren fra Delta ble hun nysgjerrig.

– Jeg tenkte at det kunne være verdt å prøve. Jeg skal fortsatt jobbe i mange år til, så jeg tenkte det kunne være lurt med en kartlegging, forteller hun.

Går du i tanker om å bytte jobb? Du har sikkert en idé om hva du kan, og hvilke yrker som passer best for deg. Men visste du at de fleste har flere gode egenskaper enn de er klar over?
Les mer om Deltas nye medlemsfordel, og prøv Jobbveiviseren du også
.

Bekreftet jobbvalget

Jobbveiviseren kartla Mays personlighet og interesser, og hun kjente seg godt igjen i profilen som ble presentert til slutt. Noen dager senere hadde hun en veiledningssamtale med en jobbveileder hos iFokus.

– Det var veldig nyttig! Etter samtalen var jeg ikke i tvil om at egenskapene mine passer bra med oppgavene i jobben min, sier May.

Åpnet for flere muligheter

Jobbveiviseren viste at May er utforskende og liker å tilegne seg ny kunnskap. Dette har hun gjort gjennom hele yrkeskarrieren sin. May er utdannet reklametegner og har studert pedagogikk, men har de siste 20 årene jobbet med IT.

Les også: Kathrine tok Jobbveiviseren - nå begynner hun på ny utdanning

– Jeg er glad i nye utfordringer! Veilederen ga meg et godt råd om å utforske muligheter internt for å få nye oppgaver. Det har jeg ikke tenkt på før, men det skal jeg ta opp med lederen min, sier May.

For folk i alle aldre

Mays profil i Jobbveiviseren stemmer godt overens med resultatet i personlighetstester hun har tatt tidligere. Hun anbefaler andre, særlig de som aldri har tatt personlighetstest før, om å prøve Jobbveilederen.

Klar for å prøve du også? Lag en profil i Jobbveiviseren her!

– En slik kartlegging gjør at man blir mer bevisst på egen personlighet og kompetanse. Jeg mener folk i alle aldre kan ha god nytte av det, også om man er i 60-årene. Det er viktig å stå i jobb, og at årene i arbeidslivet oppleves som givende, påpeker May.

5 grunner til at du bør teste Jobbveiviseren:

1. Du får kartlagt dine beste egenskaper.

2. Du får gode begreper for å beskrive deg selv og dine ferdigheter

3. Du får et verktøy for å komme deg videre - enten i jobben du har eller hvis du vil bytte jobb

4. Du får forslag til yrker som kan passe deg.

5. Du blir trolig positivt overrasket over deg selv :)

Vær rask - få 30 minutter med profesjonell veileder

  • Dersom du er raskt ute, og synes Jobbveiviseren ga deg spennende svar, så kan du også få personlig oppfølging av en veileder.
  • De første som melder seg vil få tilbud om en 30 minutters samtale med en profesjonell veileder.
  • Du avtaler time direkte i en kalender i kartleggingsverktøyet etter at du har svart på alle spørsmålene.

Veiledningstjenesten leveres av selskapet iFokus.

Slik bruker du Jobbveiviseren

VIDEO: Slik registrerer du deg til Jobbveiviseren


VIDEO: Slik bruker du Jobbveiviseren


VIDEO: Slik bestiller du en time til videoveiledning