NYHET: Webversjon av Fotterapeuten

NYHET: Webversjon av Fotterapeuten

Vi er stolte over å kunne presentere en helt ny pdf- og webversjon av Fotterapeuten. I den nye versjonen kan du både «bla» og søke på emner. Vi kan ellers berolige med at du fremdeles vil få papirutgaven tilsendt i posten som før.

Fotterapeuten har i flere år vært tilgjengelig som pdf på forbundets nettsider – i tillegg til at papirutgaven sendes hjem til alle medlemmene i posten. Det siste blir det ingen endring på, men fra og med kommende utgave (mars) slipper den som vil lese bladet på nett å scrolle nedover en lite lesbar pdf.

I den nye pdf/webversjonen, kan du «bla» fram og tilbake mellom sidene, nesten som du gjør med papirutgaven. Du finner også innholdsfortegnelsen lett tilgjengelig, slik at det er lett å navigere seg fram og tilbake til artiklene du ønsker å lese.

I tillegg til pdf-versjonen, der layout og utseende er identisk med papirutgaven, vil også et lite antall artikler per nummer være tilgjengelig som rene nettartikler. Årsaken til dette er at nettartikler er søkbare gjennom stikkord på en mye bedre måte enn det det er mulig å få til i en pdf, i hvert fall slik systemet vi benytter fungerer per i dag.

Tidligere numre

I tillegg til at alle fremtidige utgaver av medlemsbladet vil bli lagt ut på nett på samme måte som dette nummeret, er nå også tidligere utgaver av bladet – tilbake til og med 2017 – gjort tilgjengelig på samme måte.

Vi håper du blir tilfreds med den nye pdf- og webversjonen av Fotterapeuten. Gi oss gjerne en tilbakemelding på hva du synes. Og om du synes denne fungere så bra at du ikke lenger ønsker å få bladet tilsendt i posten – da må du gjerne gi oss beskjed om det også.