Release - kjøp og reparasjon av brukte mobiler

Release - kjøp og reparasjon av brukte mobiler

Release har avsluttet salg av sine abonnementstjenester. Det er ikke lenger mulig å bestille mobilabonnement hos dem. YS Fordel jobber for å forhandle frem en avtale hos ny mobiloperatør.

Nåværende kunder blir overført til ICE i juni 2023. Kundene til Release skal ha mottatt informasjon om overgangen til ICE.

Release tilbyr fortsatt kjøp av brukte mobiler på release.no og mulighet til å reparere telefonen du har hos Teknikmagasinet i butikker over hele landet.

YS Fordel jobber med ny mobiloperatør

YS Fordel jobber for å forhandle frem en avtale hos ny mobiloperatør, men foreløpig er dette ikke klart. Så fort det er godkjent, så vil det bli lagt ut informasjon.

> Les mer på Release.no

Fokus på miljø og gjenvinning

Release tilbyr leie og kjøp av brukte mobiler, og er Norges ledende og mest erfarne aktør innenfor gjenvinning av mobiltelefoner og nettbrett. De tilbyr mobilpant, kjøp av pent brukte mobiltelefoner med garanti, og reparasjoner av alle typer mobiltelefoner og nettbrett.

Miljø og samfunnsansvar er noe alle bør ha, og Release mener at deres konsept sørger for en enkel, lønnsom og fornuftig ordning for gjenbruk av mobiltelefoner/nettbrett.

> Sjekk ut produktene i nettbutikken

Web Release mobiltilbehør.jpg

 

{{article.preface}}