Delta Ung byr på en spennende helg som skal hjelpe deg som er ung voksen i arbeidslivet. Helgen 14.-16. april blir det arrangert ung-camp i Bergen. På Delta Camp vil du oppleve masse kult, lære mye spennende av dyktige folk og bli kjent med andre unge i Delta. Delta spanderer - reise, opphold og mat er gratis! Vi lover deg en sosial, engasjerende og lærerik helg.

Camp med over 100 deltakere

Det prisvinnende hotellet ligger i umiddelbar nærhet til flyplassen. Ungutvalget planlegger at over hundre engasjerte unge medlemmer skal få tatt turen.

– Jeg har vært så heldig å få vært med på nasjonal camp på Hell i fjor, samt regional i Bodø i høst. Jeg ser utrolig frem til å kunne møte igjen de jeg har blitt kjent med tidligere. Man får et utrolig godt samhold og mange nye venner på camp, kommer du alene? Ikke nøl med å bli med!

Madelen Wensel er ungrepresentant fra region nord og er med i planleggingen av årets camp.

LES MER: Sosialt og lærerikt på Delta Camp

På programmet:  Samuel Massie fra Berserk

Samuel Massie
Samuel Massie.

Alle skal med, heter det i Norge, men i møte med skolen mistet Samuel Massie all glød og selvtillit. Som 16-åring skulket Samuel oftere enn han var på skolen og havnet i politiets søkelys. Da gikk moren bak ryggen hans og sendte inn søknad til Folkehøgskolen 69 grader nord. Et år på folkehøgskole ble redningen for den skoletrøtte skulkeren Samuel. To år senere har han skrevet testamentet og står til rors på seilskuta «Berserk» med kurs for Sydpolen.

Da skuta og tre av kameratene forsvant ble livet totalt snudd på hodet. Hjemme møtte han en verdensomspennende medieoppmerksomhet uten like. Hvordan klarte han å snu det negative i livet sitt til noe positivt og hvordan har erfaringen fra Berserk påvirket han?

Dine rettigheter og det organiserte arbeidslivet

I tillegg til Samuel kommer det flere dyktige foredragsholdere for å gi deg en en innføring i hva Delta er og hva du kan få ut av ditt medlemskap. Du vil bli kjent med det organiserte arbeidslivet, tillitsvalgtrollen og ung-arbeidet i Delta. Som ung er det viktig å vite hvilke rettigheter du har og hvorfor det er avgjørende for fremtiden å være organisert.

Festkveld a la Kompani Lauritzen

I tillegg skal vi selvfølgelig kose oss mye! Årets temafest blir "Sterkere sammen!". Ungrepresentantene vil bygge lag-ånd og styrke samholdet. Derfor bli det fest a’la Kompani Lauritzen. Føler du deg som en pilot fra Top Gun, eller Ola Halvorsen fra Førstegangstjenesten? Eller kom som du er!

Reise og opphold

Delta dekker reise og opphold. Mer informasjon vil bli utsendt til påmeldte.

Ønsker du å bli kjent med andre unge Delta medlemmer, få faglig påfyll og delta på hyggelige aktiviteter? Ikke nøl, ta med et Delta-medlem og bli med! Har du spørsmål ta kontakt med ungrepresentantene på Facebook, Instagram eller e-post til: [email protected]