ALLE ARTIKLER

Lærerstreiken: Er du berørt?

22. august 2014

7700 lærere over hele landet er nå tatt ut i streik. Streiken påvirker også Deltas medlemmer og tillitsvalgte på ulike måter. Dersom du har spørsmål om hva streiken betyr for deg eller hvordan du skal forholde deg, ta kontakt med din tillitsvalgt eller Delta Direkte.

Medlemsfordel: Gunstige personforsikringer i Gjensidige

21. august 2014

Er du og din familie avhengig av din inntekt? Hva skjer hvis du blir ufør eller dør? Sjekk om Gjensidiges personforsikringer er noe for deg.

Delta satte farge på Arendalsuka

Erna Solberg på Delta-standen under Arendalsuka 20. august 2014

Delta-tillitsvalgte fra Sørlandet og store deler av sørøstlandet sørget for at Delta og Deltas blå sikkerhetsnåler ble satt på kartet under årets utgave av Arendalsuka.

Sammen er du sikker!

Tariff 2014_sammen er du sikker 3. mars 2014

Tenk om det ikke fantes en avtale om lønns- og arbeidsvilkår på din jobb. Du måtte selv forhandlet lønn, arbeidstid og alle andre rettigheter du i dag får gjennom din tariffavtale. Du hadde ikke hatt tillitsvalgte, Delta-ansatte og fagforeningskollegaer å støtte deg på. Uten en organisasjon i ryggen ville du stått alene!

Blå sikkerhetsnål for et organisert arbeidsliv

blå sikkerhetsnål 2. mai 2014

Titusener av blå sikkerhetsnåler er denne uken sendt ut til Deltas hovedtillitsvalgte rundt i Norge. Nålene skal deles ut til alle som støtter opp om et organisert arbeidsliv. Har du ikke fått nål? Ta kontakt med hovedtillitsvalgt på din arbeidsplass, eller ring Delta Direkte på 02125.

Sakliste Deltas hovedstyre 26. - 27. august 2014

18. august 2014

Deltas hovedstyre skal på sitt møte 26. - 27. august blant annet diskutere den pågående høringen om endringer i arbeidsmiljøloven, kommunestruktur, videreutvikling av Delta Direkte, planer for 2015 og kontingentreglement.

Nytt studietilbud: Vil du bidra til bedre partssamarbeid på arbeidsplassen?

Delta_2053_sindre_mona_student_pc 14. august 2014

Delta har i samarbeid med Høgskolen i Oslo og Akershus utviklet et nytt høgskolestudium; "Prosessledelse og partssamarbeid i offentlig sektor" med undertittelen "Hvordan oppnå virksomhetsutvikling gjennom samarbeid og mobilisering av ansattes ressurser".

Framtidens arbeidsliv og fagbevegelsens rolle tema når nordiske fagorganisasjoner møtes

NTRweb 15. august 2014

Årets NTR-konferanse, med tema medlemmenes fremtidige arbeidsliv og fagbevegelsens rolle, starter søndag 17. august. Konferansen arrangeres av Nordisk Tjenestemannsråd (NTR), og er et møtested for ledende topptillitsvalgte i Delta og Deltas søsterorganisasjoner i de nordiske landene.

Helsedirektoratet anbefaler ambulansebachelor

ambulanse_1 15. august 2014

En ny rapport fra Helsedirektoratet om kompetansebehov i ambulansetjenesten anbefaler å etablere bachelorutdanning i paramedic. – Delta og AMPY er glade for at vi nå står nærmere målet om en nasjonal ambulansebachelor, sier AMPYs leder Ola Yttre.

Enighet i lønnsoppgjøret for sykehusansatte i Virke-området

15. august 2014

Det er enighet i forhandlingene mellom Delta og Virke for Landsoverenskomst for spesialisthelsetjenesten. Forhandlingsresultatet tilsvarer i det vesentlige resultatet i Spekter Helse (helseforetakene).