ALLE ARTIKLER

Delta er positiv til mer lokal frihet i NAV

NAV-ekspertgruppe foto Øyvinn Myge, ASD 9. april 2015

Større frihet til den enkelte medarbeider er nødvendig for å møte behovene til den enkelte bruker. Derfor er jeg glad for at ekspertgruppen anbefaler mindre detaljstyring og mer vekt på ledelse, sier 2. nestleder i Delta, Trond Ellefsen.

AMPY er positiv til enmannsambulanser

Beitostølen IMG_0248 27. mars 2015

I påska settes enmannsambulanse i drift på Beitostølen og i Trysil. Ansatte har denne uka trent på å bruke enredder-bilen.

Bli med på markeringen av Earth Hour

earth hour_logo 27. mars 2015

Lørdag 28. mars kl. 20.30 - 21.30 markeres Earth Hour over hele verden. Delta i den verdensomspennende markeringen for miljøet. Alle med en lysbryter kan delta.

PLIVO og sikkerheten for ambulansepersonell

PLIVO -forside 13. mars 2015

Egen sikkerheten må fortsatt være avgjørende ved oppdrag på usikrede skadesteder, sier AMPY-leder Ola Yttre. Nasjonal prosedyre for nødetatenes samvirke ved pågående livstruende vold - PLIVO er nå fastsatt.

YS-lederen: - Lavere skattesatser kan gi økt verdiskapning

BerlandJorunn2013Web 26. mars 2015

- Skattesystemet skal bidra til fellesskapets inntekter, utjevning av inntektsforskjeller og effektive investeringer. Ut fra en helhetsvurdering slutter YS seg til hovedlinjen i Scheel-utvalgets forslag om bredere skattegrunnlag og lavere satser, sier YS-leder Jorunn Berland.

Slik blir den nye arbeidsmiljøloven

AML politisk streik jan 2015 095 24. mars 2015

Tirsdag 24. mars vedtar Stortinget ny arbeidsmiljølov. Når den trer i kraft, blir det lettere å ansette i midlertidige stillinger. Det blir også opp til lokale tillitsvalgte å godkjenne turnus med vakter inntil 12,5 timer.

Resultatet i Norlandia-meklingene

Lizzie Ruud Thorkilden Foto Kim Holthe 14 bredde 17. mars 2015

Tirsdag 17. mars ble partene i Norlandia-meklingene for ansatte i barnehager og sykehjem enige om en løsning.

- Kommunene må få mer ressurser

erik_kollerud (2) 20. mars 2015

- Mange kommuner har store utfordringer med å løse sine oppgaver. Det må følge med nok myndighet og ressurser med kommunereformen, slik at kommunene kan forvalte oppgavene på en bedre måte, mener Erik Kollerud, nestleder i YS og forbundsleder i Delta.

Aktive dager i Halden kommune

Halden JD JH MKK EE XX 20. mars 2015

Flere nye Delta-medlemmer i Halden. Det ble resultatet etter to dagers arbeidsplassbesøk tidligere i uken.

Tannpleierne ser tegn på diabetes

Munnhelsedag 2 diabetes 20. mars 2015

20, mars er det verdens munnhelsedag og søkelyset rettes mot diabetes type 2. Tannpleiere og tannleger er i en unik posisjon til å avdekke folkesykdommen. Infeksjoner i munnhulen kan være et tegn på ubehandlet diabetes type 2.