ALLE ARTIKLER

Medvirkning gir godt arbeidsmiljø

Lizzie Ruud Thorkilden bredde blått 20. januar 2016

Der tillitsvalgte er med og involveres blir det gode prosesser og gode resultater. Involveringen fungerer gjennomgående dårligere på post- og avdelingsnivå. Det er noen av funnene i Arbeidstilsynets rapport om arbeidsmiljøarbeid i norske sykehus.

Lærerikt å være tillitsvalgt

21. januar 2016

- Jeg tror ikke jeg hadde fått jobben jeg har i dag uten all erfaringen jeg fikk som hovedtillitsvalgt, og de kursene jeg fikk muligheter til å ta i den perioden, sier Marianne Merkesdal.

12 fordeler ved å være tillitsvalgt

Blid kvinne peker mot kameraet_Foto COLOURBOX3039927 18. januar 2016

Er du engasjert i menneskene rundt deg og forholdene på arbeidsplassen? Frister det med en ny karriere? Bli tillitsvalgt i Delta!

- Å være tillitsvalgt ga meg nye muligheter

20. januar 2016

- Å være tillitsvalgt var virkelig en reise for meg. Jeg ville ikke vært årene som tillitsvalgt foruten, sier Inger Johanne Sætenes.

Ansatte skaper pasientenes helsetjeneste

Lizzie Ruud Thorkildsen høring nasjonal helse- og sykehusplan 18. januar 2016

‑ Pasientenes helsetjeneste avhenger av de ansattes kompetanse. Derfor er alle yrkesgrupper viktige. Det var hovedbudskapet da Delta møtte helsekomitéen på Stortinget.

Krever forskriftsfesting av nasjonale responstidskrav

Ola Yttre og Lena Blomli Ambulanseforbundet Høring om nasjonal helse- og sykehusplan 18. januar 2016

Nasjonale responstidskrav må forskriftsfestes. Det var det viktigste kravet da Ambulanseforbundet møtte Stortingets helse- og omsorgskomité mandag 18. januar.

Erfaring som tillitsvalgt ga karriereløft

10-17 Bjørg Kårbø ved Lille Lungegårdsvann foto Siv M Bjelland 19. januar 2016

Etter fjorten år som tillitsvalgt på heltid i landets nest største kommune, fikk aktivitør Bjørg Kårbø jobben hun søkte på som HR-rådgiver – og et godt karriereløft.

Sykehusledere må ha kompetanse på medvirkning

Spekter sykehuskonferansen 2016 Tone Lie Nilsen Mette Vilhelmshaugen Lizzie Ruud Thorkildsen Erik Ko 14. januar 2016

Ledelse, omstilling og fremtidens sykehus var blant temaene på Spekters sykehuskonferanse 13. januar. Delta var godt representert på konferansen.

Holder fast på å etablere pasientens helsetjeneste

Bent Høie_Lizzie Ruud Thorkildsen_07012014 13. januar 2016

Helseminister Bent Høie holdt tirsdag 12. januar sin årlige sykehustale.  Her la han blant annet frem hvordan regjeringen vil følge opp stortingsmeldinger og planer som ble lagt frem i 2015. Fokus er å fortsette arbeidet med å skape pasientenes helsetjeneste.

Sukkersøtt skrekk-kabinett på tannklinikk

sukkerskap tannpleie mms_bredde img-11534512751 12. januar 2016

På venterommet til tannklinikken i Porsgrunn får besøkende se hvor mange sukkerbiter det er i brus, iste og andre populære drikker.