ALLE ARTIKLER

– Godt å gjøre en forskjell i menneskers liv

Kristin_Myklebust_nav_arendal 11. desember 2015

Fra voldsutsatte, traumatiserte kvinner som møter henne med blåmerker, til skolelei ungdom som trenger en hjelpende hånd inn i arbeidslivet. Muligheten til å gjøre en forskjell gjør jobben meningsfull, mener Kristin Myklebust.

Gisle Salem (44) ny direktør

DSC_9815 8. desember 2015

Gisle Salem er ansatt i den ledige stillingen som direktør for Deltas administrasjon. Salem er i dag leder for arbeidslivsavdelingen, og tiltrer direktørjobben ved nyttår.

Serverte kake på renholdernes dag

tre renholdere 9. desember 2015

Renholdernes dag markeres den første mandagen i desember hvert år. Delta Levanger har som tradisjon å markere renholdernes dag ved å invitere Deltas medlemmer i faggruppen til kaffe og bløtkake i kantina på rådhuset.

Jobbe i jula? Dette er dine rettigheter

delta_kalender 8. desember 2015

Mange av Deltas medlemmer jobber gjennom julen, inkludert på helligdagene. Her kan du finne ut mer om dine rettigheter i forbindelse med arbeid i jule- og nyttårshelgene.

Glad for å være tilbake i trafikketaten

s 10-11 Raymond Sareussen foto Hege Heløe 7. desember 2015

Etter fem år i det private valgte Ronald Sareussen å gå tilbake til å jobbe i kommunen. Nå skjer det mye i bransjen, sier han.

Tillitsvalgtsamlingen er årets høydepunkt

samtale 7. desember 2015

Region Sørøst samlet 88 deltakere til årets tillitsvalgtsamling.
– Samlingen er årets høydepunkt og en fin påskjønnelse for den viktige jobben de gjør, sier konsulent Aud-Lisbeth Håøy ved regionkontoret i Tønsberg.

Foreslår nasjonale responstider

Akuttutvalget 4. desember 2015

Akuttutvalget foreslår nasjonale responstider på 8, 12 og 25 minutter avhengig av befolkningsgrunnlag. Ambulanseforbundet i Delta er fornøyd: Et skritt i riktig retning.

- Kommunereformen har sporet helt av

Vinsand_1 26. november 2015

Geir Vinsand i Nivi har krystallklare meninger om kommunereformen. Se det interessante videointervjuet fra Deltakonferansen. 

De lager den beste sykehjemsmaten

Døli IMG_2540 3. desember 2015

Kjøkkenstaben på Døli pleie- og omsorgssenter i Nittedal lager så innbydende, sunn og god sykehjemsmat at de har vunnet den nasjonale konkurransen «Gylne måltidsøyeblikk».

Saksliste Deltas hovedstyre 9.-10. desember 2015

3. desember 2015

Deltas hovedstyre møtes den 9.-10. desember 2015.  På sakslisten står blant annet planer for 2016.