ALLE ARTIKLER

Medaljedryss i ambulansefaget

medaljevinnere_ambulansefag 30. oktober 2014

Det drysset gull-, sølv- og bronsemedaljer over Delta- og AMPY-medlemmene Silje-Katrin Mathisen, Siv-Ragnhild Bjørnstad, Silje Marie Barstad, Amanda Fiskaa Øren, Silje Gulbrandsen og Tobias Minde Bremar  i dagens finale i ambulansefag under yrkes-NM i Trondheim. Vi gratulerer!

Konkurrerer i yrkesfag

Trine Eriksen og Marikken R Muri 29. oktober 2014

Tirsdag startet Yrkes-NM i Trondheim. Delta-medlemmer deltar i konkurransene for barne- og ungdomsarbeidere og ambulansearbeidere. Delta er også på plass med stand, og møter under NM tusenvis av unge som besøker NM og utstillingsområdet

Yrkesorganisasjonen NMT blir faggruppe i Delta

141024 NMTs Landsmøte_Salen_Foto Merete Vonen_DSC_8199 29. oktober 2014

Norske Medisinfaglige Teknikere (NMT) går fra å være en egen organisasjon i Delta til å bli en faggruppe. NMT vil nå konsentrere seg om faglig, medlemsrettet arbeid.

Tillitsvalgte møtes på nettverkssamlinger

20. oktober 2014

Denne og neste uke er mange av Deltas tillitsvalgte samlet til regionale nettverkssamlinger. Kommunerefomen, tariffpolitikk og forberedelser til representantskapsmøtet senere i høst står på programmet på de sju samlingene som skal gjennomføres over hele landet.

TV-aksjonen: Vann forandrer alt

tv-aksjonen 2014_ 10. oktober 2014

Årets TV-aksjon  skal sikre en million mennesker tilgang til rent vann. Delta har bevilget 30.000 kroner, og oppfordrer medlemmer og tillitsvalgte til å melde seg som bøssebærere 19. oktober.

Yrkes-NM starter i dag

YrkesNM 2014 28. oktober 2014

-Vi trenger mange flere fagarbeidere og spesielt helsefagarbeidere. Gjennom Yrkes-NM får vi vist frem yrkesfagene på en god måte, sier Jette Dyrnes, leder i Deltas yrkesorganisasjon Helsefagarbeidere i Delta.

Gro Bengtson gjenvalgt som NHSF-leder

landstyret NHSF 14 18 24. oktober 2014

På landsmøtet i NHSF (Norsk Helsesekretærforbund) nylig ble Gro Bengtson gjenvalgt som leder med Anne Cathrine Norsted som nestleder.

Har du forslag til hvem som bør få Etikkprisen 2014?

Etisk_kompetanseheving_logo_300 22. oktober 2014

Har din kommune/bydel/virksomhet eksempler på godt etikkarbeid i helse- og omsorgstjenestene som er systematisk og varig? Fortell om det og delta i konkurransen om Etikkprisen 2014.

- Slik kan du knekke nøtta, Erna

erik_kollerud (2) 15. oktober 2014

Statsministeren utfordret på dagens YS-konferanse arbeidstakerorganisasjonene til å gi forslag til hvordan vi kan rekruttere flere ansatte til helse- og omsorgssektoren. Delta følger opp og foreslår fem tiltak som er spesielt viktige for å dekke fremtidens arbeidskraftsbehov.

Delta reagerer på at tilskuddet til Genèveskolen fjernes

Geneveskolen_2008 10. oktober 2014

Delta i mot fjerning av tilskudd til Genèveskolen. – Jeg reagerer på at det i forslaget til statsbudsjett er foreslått å avvikle støtten til Genèveskolen, sier Deltas 2. nestleder Trond Ellefsen.