ALLE ARTIKLER

Sakliste til Deltas hovedstyremøte 11.- 12. mars 2015

5. mars 2015

Deltas hovedstyre er samlet 11.-12. mars. På saklisten står blant annet Deltas arbeid med kommunereformen, kommune- og fylkestingvalget, årsregnskap og beretning for 2014, YS høringssvar til skatteutvalgets forslag og medlemsvekst.

Kort vei til gode råd

Delta Direkte_2014 6. mars 2015

Har du spørsmål om arbeidstid, ferie eller lønn? Hverdager klokken 8-20 svarer rådgivere fra Delta Direkte på alle slags spørsmål fra medlemmer og tillitsvalgte. Så langt i år har rekordmange tatt kontakt med Delta Direkte.

Norwegian-streiken

Detrelederne[1] 5. mars 2015

Streiken i Norwegian er en alvorlig konflikt. Den handler om prinsipielle spørsmål i arbeidslivet og har stor betydning for andre bransjer med internasjonal tilknytning.

Streikefare i Norlandia barnehager

4. mars 2015

YS overleverte onsdag 4. mars plassoppsigelse for Deltas medlemmer i Ulven Naturbarnehage og Naustvika Barnehage utenfor Bergen. Barnehagene eies av Norlandia-konsernet. Kommer partene ikke til enighet innen meklingsfristen vil de to barnehagene være i streik fra onsdag 11.morgen.

Delta kjøper ikke Norwegian-billetter

erik_kollerud (2) 3. mars 2015

‑ Delta har besluttet at vi, som organisasjon, ikke vil bruke Norwegian til jobbreiser så lenge Norwegian praktiserer streikebryteri, sier Delta-leder Erik Kollerud.

Skatteoppkrevingen må forbli kommunal

kemnerkontor 2. mars 2015

- Delta er sterkt i mot overføring av skatteoppkrevingen til staten, sier forbundsleder Erik Kollerud. Mandag 2. mars gikk høringsfristen ut for å besvare regjeringens forslag om statliggjøring av skatteoppkrevingen.

Delta støtter Parat

Erik Kollerud 1. mars 2015

- Delta støtter de streikende i Parat i Norwegian-streiken, sier Delta-leder Erik Kollerud.

Tillitsvalgt? Slik jobber du med IA-avtalen

IA logo  bare trekant 27. februar 2015

Er du tillitsvalgt og vil lære mer om din rolle i arbeidet med oppfølging av avtalen om et inkluderende arbeidsliv, IA-avtalen? Da bør du melde deg på IA-konferansene som  YS inviterer til i en rekke byer i vår.

Det skjer på arbeidsplassen

Delta arbeidsplassbesøk_Hitra 26. februar 2015

Vet du hvem som er tillitsvalgt på din arbeidsplass? Deltas tillitsvalgte over hele landet besøker nå arbeidsplasser for å høre hva du som medlem er opptatt av, og presentere Delta og Deltas tilbud.

Mangel på folk og stadige omorganiseringer sliter på NAV-ansatte

NAV-logo på kontor 25. februar 2015

For få personalressurser og stadige omorganiseringer er de største utfordringene i NAV. Det viser en spørreundersøkelse blant Deltas medlemmer i NAV.